Afitos

Afitos leto 2014 !
Afitos je mesto sagrađeno na steni i izgleda kao ostrvo u Egejskom moru. Afitos  se nalazi na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri, između Kaliteje i Nea Fokeje. Afitos, malo tradicionalno selo sa mnoštvom prirodnih lepota i predstavlja model arhitekture Grčke. Afitos ima istorijski značaj dug 28 vekova sa svojim kulturnim nasleđem. U centru mAfitosa se nalazi crkva svetog Dimitrija, izgrađena 1858, godine, sa prozorima i ikonostasom, ukrašenim duborezom. Jedina crkva na celom Hakidikiju koja je građena u stilu bazilike sa kupolom. Krasi ga savrseno cisto i toplo Mediteranskom moru. Naš savet je da ne propustite da posetite Afitos, osetite duh grčkog sela, upoznate stanovnike i kupate se u čistom moru.

Vila Vrahos

Vila Vrahos Afitos Lokacija: Nalazi se na najboljem položaju u Afitosu, sa izvanrednim pogledom na Toroneos zaliv.

Saznajte više

Vila Aegean Blue

Vila Aegean Blue Afitos Vila Aegean Blue se nalazi na uzvišenju iznad mora, sa prelepim pogledom na more iz svakog ugla kompleksa, 2 minuta vožnje ili 10 minuta hoda do plaže.

Saznajte više

Hotel Afitis 4*

Hotel Afitis - Afitos Na samoj plaži, ispod Afitosa, smešten je hotel Afitis, daleko od buke.

Saznajte više

Hotel Petrino Suites 3*

Hotel Petrino Suites 3* Afitos Petrino Suites je mali hotel izgradjen u tradicionalnom stilu "boutique" hotela.

Saznajte više

Vila Vrahos Afitos

Lokacija: Nalazi se na najboljem položaju u Afitosu, sa izvanrednim pogledom na Toroneos zaliv. Svi studiji imaju pogled na more. Udaljen je od plaže oko 4 minuta hoda.

Saznajte više