Apartmani Panorama

Leto 2013, letoavnje-Grcka leto-Apartmani Panorama

Apartmani Panorama Pefkohori

Apartmani Panorama
nalaze se u tropskom ambijentu sa maslinjakom na oko 220 metara od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, a ipak nedaleko od centra Pefkohorija. Glavna prednost vile Panorama je što poseduje veliki bazen sa ležaljkama samo za goste ove izuzetne vile, kao i parking ispred same vile.

Kompleks Panorama poseduje 8 četvorokrevetnih apartmana koji su na prvom i drugom spratu i 8 dvokrevetnih i trokrevetnih studija koji su u prizemlju.

Četvorokrevetni apartmani sadrže dve odvojene prostorije u kojima se nalazi po dva ležaja i kupatilom i kuhinjom između.

Dvokrevetni studiji u jednoj prostoriji imaju dva ležaja, dok se kod trokrevetnih treći ležaj izvlači. Takođe poseduju kupatilo i kuhinju. Ova vila je pravi raj za porodice sa decom, kao i za parove.

Klima uređaj poseduju samo studiji 2+1 ( korišćenje je uračunato u cenu u periodu od 16.06. do 04.09. Van tog perioda doplata 5eur dnevno). Dvokrevetni i četvorokrevetni apartmani ne poseduju klima uređaj.Pošaljite online upit za ovaj objekat

Vaše ime:
E-mail adresa:
Telefon:
Tekst poruke:
Unesite text koji se nalazi unutar zagrade.
Enter the text between brackets:

Mišljenja, komentari, pitanja, odgovori...

pogledaj sve komentare

Dodaj nešto novo...

Ime:

Komentar:

  • Zadržavamo pravo da komentare koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom sajta obrišemo ili ne objavimo.
  • Svi sadržaji koji propagiraju mržnju, nacionalnu, versku, polnu ili bilo kakav drugi vid diskriminacije, bi će uklonjeni sa sajta.
  • Web sajt Grcka-letovanje.co.rs ne odgovara za sadržaj komentara svojih posetilaca.