Vila Poseidonio

Leto 2013, letoavnje-Grcka leto-Vila Poseidonio

Vila Poseidonio Polihrono

Hotel
apartmanskog tipa Poseidonio se nalazi u centru Polihrona na glavnom trgu, 100m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim  i četvorokrevetnim apartmanima na prvom i drugom spratu. Vila poseduje sopstveni parking u dvorištu. Neki apartmani imaju delimičan pogled na more, kao i na prelep trg.

DVOKREVETNI APARTMANI se sastoje od spavaće sobe sa dva standardna spojena ležaja dimenzija 195x90cm, TV/KAT, klima uređaj (bez doplate), noćni stočić i prostrane kuhinje sa trpezarijom i stolom za ručavanje. Kuhinje su potpuno opremljene priborom za ručavanje. Kupatilo je sa tuš/wc. Apartmani poseduju i veoma prostranu terasu sa setom za sedenje i stolom.                                                                  

ČETVOROKREVETNI APARTMANI se sastoje od spavaće sobe sa dva standardna spojena ležaja dimenzija 195x90cm, TV/KAT, klima uređaj (bez doplate), noćni stočić i prostrane kuhinje sa trpezarijom i stolom za ručavanje kao i sa dve klik-klak sofe na razvlačenje dimenzija 190x120cm . Kuhinje su potpuno opremljene priborom za ručavanje. Kupatilo je sa tuš/wc. Apartmani poseduju i veoma prostranu terasu sa setom za sedenje i stolom.                                                                                                                             

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA BESPLATNO                                                                                     
PROMENA POSTELJINE JE NA 5 DANA

 FIRST MINUTE POPUST: 20% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLAĆANJE: U CELOSTI.

FIRST MINUTE POPUST:
15% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLAĆANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2014.

FIRST MINUTE POPUST:10% NA CENE IZ CENOVNIKA ZA VANSEZONU (CENE SA ZVEZDICOM)-PLAĆANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2014. 

- Cene su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja
– Cene koje su označene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene.
-Cene označene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi. Kod ovih cena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 30 eura po  osobi.                                                                                                                                                                *POLAZAK AUTOBUSA JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE.
Pošaljite online upit za ovaj objekat

Vaše ime:
E-mail adresa:
Telefon:
Tekst poruke:
Unesite text koji se nalazi unutar zagrade.
Enter the text between brackets:

Mišljenja, komentari, pitanja, odgovori...

pogledaj sve komentare

Dodaj nešto novo...

Ime:

Komentar:

  • Zadržavamo pravo da komentare koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom sajta obrišemo ili ne objavimo.
  • Svi sadržaji koji propagiraju mržnju, nacionalnu, versku, polnu ili bilo kakav drugi vid diskriminacije, bi će uklonjeni sa sajta.
  • Web sajt Grcka-letovanje.co.rs ne odgovara za sadržaj komentara svojih posetilaca.