Nei Pori Last Minute 2018 | Crkve, Olimp i Predivne Plaže

Nei Pori Last Minute 2018 | Crkve, Olimp i Predivne Plaže

Porodice sa malom decom neka obustave dalju pretragu.

Imamo idealnu destinaciju za vas!

To je samo jedan od razloga zbog kojih jednostavno morate da pogledate naše Nei Pori last minute letnje aranžmane (proverite trenutne ponude na dnu strane).

Nei Pori – plaže i atrakcije

Plaža je široka, dugačka, prekrivena zlatnim peskom, a more postepene dubine i izuzetne čistoće. Za razliku od ostatka Grčke, voda iz vodovoda ovde može da se koristi za piće. Crpi se sa Olimpa, koji se nadvija nad ovo ušuškano malo ribarsko mesto, po meri svakog turiste.

last-minute-nei-pori
Peščana plaža u Nei Poriju

Ovo mesto obiluje prodavnicama, kafićima i restoranima. Kao stvoreno je za malu decu. Ima dovoljno igrališta, šetalište i vrlo važno za one koji budu dolazili sopstvenim prevozom – parking mesta ima na pretek.

Osim po izuzetno niskim cenama, ovo mesto je poznato i po velikom broju crkava. Pa tako, crkvu Sveta Marina možete posetiti u samom centru sela, a nisu daleko ni: crkva Svete Paraskeve, Svetog Trojstva, Svetih Apostola i crkva Svetog Proroka Ilije. Ako budete bili u prilici posetite i crkve Sv. Dimitrija i Sv. Nikole.

Pored obilaska crkava, možete otići na izlet do Meteora, Skiatosa ili na Olimp.

U Nei Poriju imaju i tri zabavna parka za decu. Jedan je klasičan i pristojan luna park. Cena za jednu vožnju (balerina, brod smrti, panorama) je oko 3 evra. Vožnja vozićem do Platamona (gde je smeštena prelepa srednjovekovna tvrđava),  košta oko 6 €. U Neiporiju je mini vodeni park u moru. Prilagođen je deci i njima će sigurno biti zabavno.

Noćni život ovde gotovo da ne postoji. A ukoliko vam takav vid zabave bude nedostajao, nije daleko Platamon, koji će vam sigurno obezbediti odličan provod.

Noći u Nei Poriju, zbog blizine Olimpa, mogu da budu sveže, pa ponesite malo topliju garderobu. Neka olimpska svežina ne remeti vaše uživanje na terasi ili večernjoj poseti plaži.

Još jedna mana ovog mesta jesu komarci. Ima ih više nego na Halkidikiju, ali ne toliko da ne može da se živi. Možete da koristite Raid spirale za večernje sedenje na terasi (lokalno stanovništvo koristi prirodne materijale), decu namažite Autanom ili drugim sredstvom, i komarce nećete ni osetiti.

Odaberite već sada vašu destinaciju iz snova i ostvarite popuste uz naše Nei Pori last minute ponude.

APARTMANI NEI PORI

Vila Antigoni

Odličan smeštaj na oko 100 metara od centralne plaže. Domaćini su predusretljivi i uvek na usluzi. Pogledajte trenutne ponude apartmana i studija, kao i duplex studija u vili Antigoni.

Vila Vasilas

U samom centru Nei Porija, ima sopstveni izlaz na plažu. Nećete pogrešiti ako odaberete ovu vilu.

HOTELI NEI PORI

Hotel Olympic star

Hotel sa 4 zvezdice, u centru letovališta. Ima direktan izlaz na obalu i odličnu plažu. Proverite dostupnost hotela Olympic Star.

Proverite OVDE ((pretraga vas vodi na sajt turističke agencije Sabra) trenutne last minute ponude za letovanje u Nei Poriju.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top